EverWork®Cloud Oplossingen

EverWork®cloud-oplossingen verbinden slimme ICT-oplossingen overal ter wereld

Met onze EverWork® cloud-oplossingen verbinden wij de dagelijkse processen van jouw bedrijf, met de juiste ICT-oplossingen. En dankzij deze sterke en betrouwbare verbinding zijn onze slimme ICT-oplossingen overal ter wereld beschikbaar: thuis, onderweg of gewoon op het kantoor. Bijvoorbeeld met behulp van EverWork® Connect en EverWorkspace. We vertellen je er graag meer over.

Overal ter wereld toegang tot je gegevens met EverWork® Connect

EverWork® Connect verbindt alle op maat gemaakte ICT-oplossingen met de gebruikers. Hierdoor kunnen jij en je collega’s altijd en overal toegang krijgen via eenveilige en stabiele verbinding via de cloud. Denk hierbij aan interne en de externe toegang, maar ook aan de synchronisatie van onder andere een e-mailaccount of agenda. Of bijvoorbeeld een draadloze en beveiligde netwerktoegang.

EverWork® Infra, de basis van een betrouwbare ICT-infrastructuur

EverWork® Infra is een flexibel platform dat zich volledig aanpast aan de behoefte van jouw organisatie. Het vormt de basis voor een betrouwbare ICT-infractructuur; een omgeving in de cloud waarbij veiligheid, schaalbaarheid en de beschikbaarheid van alles wat er binnen EverWork® Infra wordt geplaatst, ontzettend belangrijk is. Hierdoor hoef je niet meer eenmalige hoge investeringen te doen voor bijvoorbeeld hardware en voor het hosten van je ICT-oplossingen. Je betaalt alleen voor wat er iedere maand wordt toegepast. En dat vinden we wel zo eerlijk.

EverWorkspace, met één klik web- en Windows applicaties openen

Met EverWorkspace kun je eenvoudig alle lokale-, web- en Windows applicaties bereiken vanuit één online werkplek in de cloud. Met een paar klikken maak je bijvoorbeeld een nieuwe applicatie beschikbaar voor een groep of individu. Zo hoeven mensen die de werkplek gebruiken niets zelf te installeren. Met Single Sign-On kun je zelfs in één klik zowel web- als Windows applicaties openen, zonder voor elke applicatie te hoeven inloggen! Lees hier meer over EverWorkspace.

Applicaties die ‘gewoon werken’

Applicaties zijn handig, daar hoeven we je vast niet van te overtuigen. Binnen jouw organisatie ondersteunen applicaties de processen en daarom zijn ze onmisbaar. Met andere woorden: applicaties moeten ‘gewoon werken’ in een wereld die altijd en snel verandert. En om deze wereld steeds een stapje voor te blijven maken wij steeds vaker gebruik van applicaties die via SaaS of Modern App aan de gebruiker kunnen worden aangeboden.

ICT-services op verschillende niveaus en met een arsenaal aan gereedschappen

Services zijn voor ons erg belangrijk, we richten ons natuurlijk niet alleen op het faciliteren van de gevraagde functionaliteiten vanuit het datacenter. Sterker nog, het serviceapparaat speelt vaak een onderscheidende rol tijdens het uitgebreide contact met de eindgebruikers: het moment waarbij een goed werkend serviceapparaat van onschatbare waarde is. Wij bieden deze services, op verschillende niveaus en met een arsenaal aan gereedschappen.

Aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer