Everwork® Security Services

Everwork® Security Services: De continuïteit van uw bedrijfsvoering

Uw IT infrastructuur is essentieel voor uw bedrijfsvoering. De bescherming van uw IT infrastructuur is dus van het grootste belang. 100% beveiliging bestaat niet, maar we helpen u wel risico’s te verkleinen, mogelijke bedreigingen op tijd te signaleren en snel te handelen als het toch fout gaat. . U ervaart het als goede nachtrust

EverWork® Security Services biedt hulpmiddelen waarmee het niveau van de beveiliging van informatie kan worden verbeterd. Wat vandaag als “veilig” wordt beschouwd, kan morgen “onveilig” zijn door de dynamische ontwikkelingen op de markt en hoge mate van veranderingen in inzicht van de beveiliging van informatiesystemen.

Risico’s en kwetsbaarheden veranderen dagelijks, en komen zowel van buiten als van binnenuit. Zelf bijhouden is bijna onmogelijk. Met EverWork® Security Services realiseren wij ongeëvenaard inzicht in de veiligheid van uw applicaties en IT-infrastructuur. We beveiligen van buiten naar binnen, én controleren uw IT omgeving van binnenuit.

Met EverWork® Security Services richt u zich op de beveiliging van informatie(systemen) die van toepassing zijn op de mens, organisatie en techniek. Om gecontroleerd grip te krijgen op de risico’s van informatie en de beveiliging daaromtrent kunnen er diverse hulpmiddelen voor het detecteren, reageren en het voorkomen van deze risico’s worden toegepast.

Dit maakt Everwork® Security Services uniek:

| SCANT CONTINU: Omdat uw IT- en applicatieomgeving én externe bedreigingen constant veranderen, scannen wij elk uur, elke dag. Dat doen we uiteraard non-intrusive.

| UITGEBREID SCANNERARSENAAL: We gebruiken open source én Nederlands ontwikkelde, zeer efficiënte scanners, en bekijken servers en sites vanuit verschillende invalshoeken.

| DUIDELIJK MANAGEMENT DASHBOARD: Resultaten worden in heldere taal toegelicht. U ziet gelijk in uw dashboard welke risico’s en dreigingen zijn geconstateerd.

| OOK UW INTERNE NETWERK WORDT GESCAND: Omdat bedreigingen niet uitsluitend van buiten komen, scant een speciale interne probe uw lokale (kantoor) netwerk. Deze probe stuurt allerlei informatie zeer goed versleuteld door naar het EverWork® Security Services platform.

| INBRAAKBEVEILIGING: Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat onze ‘Canary’ een stil alarm. Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert een eventuele indringer of hacker vervolgens direct!

| PASSWORD EN CREDENTIAL SCANNER: Mochten wij bestanden met wachtwoorden aantreffen, dan probeert de scanner deze te kraken. Zo vindt u onveilige wachtwoorden, voordat een hacker dat doet!

| SECURITY OFFICER: Eén specialistisch aanspreekpunt ter advisering en realisatie van maatregelen met als doel het niveau van privacy en informatiebeveiliging te (blijven) verbeteren.

| ONAFHANKELIJKE INBRAAKTEST: Met een inbraaktest wordt er, door een onafhankelijke partner, getracht daadwerkelijk in te breken op een informatiesysteem met als doel het detecteren van (geavanceerde) kwetsbaarheden.

Meer informatie over Everwork® Security Services?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van EverWork® Security Services en wil je meer informatie? Of misschien ben je nieuwsgierig naar onze anders slimme ICT-oplossingen zoals EverWork®Connect of EverWork®Infra? Neem contact met ons op; we leren jou en je organisatie graag kennen!

Brochure aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer