EverWork®Workspace

EverWorkspace: ICT als water uit de kraan

De veranderingen binnen de ICT gaan snel. Héél erg snel. En een van de belangrijkste veranderingen van de laatste jaren is naar ons idee dat de ICT niet meer “in the lead” is, maar dat de eindgebruiker bepaalt. Tegenwoordig moet data namelijk altijd en overal op een eenvoudige en bovendien veilige manier bereikbaar zijn voor de eindgebruiker. ICT kun je dus best vergelijken met het water uit de kraan: het moet werken wanneer jij dat wil. Maar een snelle verbinding die je waar dan ook ter wereld kan leggen met enkele simpele klikken betekent niet automatisch dat dit ook veilig is. Wij stelden onszelf dus de vraag: “Hoe zorg je ervoor dat de gebruikerservaring (of de ‘user experience’) optimaal is, zonder dat de veiligheid wordt bedreigd?”.

Ons antwoord: EverWorkspace.

Web- en Windowsapplicaties in één veilige online werkplek

Met EverWorkspace kun je eenvoudig alle lokale-, web- en Windowsapplicaties bereiken vanuit één online werkplek in de cloud. In een paar klikken maak je een nieuwe applicatie beschikbaar voor een groep of individu. Zo hoeven mensen die de werkplek gebruiken niets zelf te installeren. Met Single Sign-On kun je zelfs in één klik zowel web- als Windows applicaties openen, zonder voor elke applicatie in te loggen!

Meer informatie over EverWorkspace?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van EverWorkspace en wil je meer informatie? Of misschien ben je nieuwsgierig naar onze anders slimme ICT-oplossingen zoals EverWork®Connect of EverWork®Infra? Lees dan hier meer over onze ICT-oplossingen of neem contact met ons op; we leren jou en je organisatie graag kennen!

Aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer