ICT-oplossingen

Slimme ICT-oplossingen voor slimme organisaties

Jouw wensen staan centraal bij onze slimme ICT-oplossingen. Een op maat gemaakte ICT-infrastructuur is namelijk erg belangrijk voor écht duurzaam succes van jouw organisatie. Een efficiënte, betrouwbare en flexibele ICT-infrastructuur is namelijk de basis van iedere gezonde onderneming met ambitie. En daarom ontwikkelen wij unieke ICT-oplossingen, omdat jouw ambitie en organisatie dat ook zijn. Welke ICT-oplossingen het beste bij jouw wensen en ambitie passen, gaan we samen ontdekken.

Samen naar de slimste ICT-oplossingen

Twee weten meer dan één. Jouw medewerkers weten precies hoe de processen binnen jouw organisatie zijn ingericht, en die kennis kunnen we goed gebruiken tijdens het ontwikkelen van onze ICT-oplossingen. Of het nu gaat om datacenters, connectiviteit, opslag of applicatiedistributie; met onze op maat gemaakte ICT-oplossingen verbinden we onze kennis aan die van jou. Zo vinden we altijd de slimste oplossing voor jouw specifieke situatie. Efficiënt, effectief en kostenbesparend. Enkele voorbeelden van onze ICT-oplossingen zijn:

• Het efficiënte cloudconcept EverWork®

• De virtuele desktop binnen EverWork®

• De virtuele waakhond de Managed Service Desk

EverWork® Appliances: het beste systeem voor je virtuele desktop

VDI staat voor Virtual Desktop Infrastructure en is onderdeel van onze innovatieve EverWork® Appliances. Een Virtual Desktop Infrastructure is een slimme technologie waarmee jij de kosten kan verlagen en tegelijkertijd het gebruiksgemak kan verhogen. Met VDI centraliseer en standaardiseer je eenvoudig je werkplek.

Onze EverWork® Appliances gelden nog steeds als top of the bill binnen de VDI-wereld, en zijn uitermate geschikt voor de veeleisende (grafische) gebruiker. Ben je dus op zoek naar een rendabele, razendsnelle en altijd toegankelijke virtuele desktop terwijl je gebruikt maakt van zware applicaties? Ook dan is EverWork® dé oplossing! Onze EverWork® Appliances hebben allemaal uitstekende interne opslagmedia waardoor je sneller toegang krijgt tot, en schakelt tussen verschillende applicaties. Daarnaast zijn de EverWork® Appliances veel sneller dan een fysiek systeem, onder alle omstandigheden.

Wil je meer te weten komen over onze slimme ICT-oplossingen en hoe we jouw organisatie ermee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op, we kunnen je er alles over vertellen.

Aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer