ICT voor bedrijven

Gestructureerde ICT-oplossingen die jouw bedrijf ondersteunen

Ben je op zoek naar een ICT-omgeving die er voor zorgt dat mensen prettiger en eenvoudiger kunnen werken? Een omgeving waarbij een gestructureerde en veilige ICT-infratsructuur alle processen van je organisatie ondersteunt, altijd en overal, waar ook ter wereld?

Wij begrijpen dat jouw organisatie draait om mensenwerk: die maken het verschil en zorgen er elke dag voor dat jouw bedrijf succesvol is én blijft. Wij begrijpen ook dat een ICT-omgeving jou en je collega’s moet faciliteren en ondersteunen. En om dit te bereiken ontwikkelden we verschillende slimme ICT-oplossingen. Samen onderzoeken we hoe we de ICT binnen jouw bedrijf zo kunnen inrichten dat het een onmisbare schakel wordt van het primaire bedrijfsproces. Eenvoudig, snel en overal kunnen werken: daar draait het om!

ICT als water uit de kraan: het moet werken wanneer jij dat wilt!

De veranderingen binnen de ICT gaan erg snel. En een van de belangrijkste veranderingen van de laatste jaren is ons inziens dat de ICT niet meer “in the lead” is, maar dat de eindgebruiker bepaalt. Tegenwoordig moet data namelijk altijd en overal op een eenvoudige en bovendien veilige manier bereikbaar zijn voor de eindgebruiker. ICT kun je dus best vergelijken met het water uit de kraan: het moet werken wanneer jij dat wil! Maar een snelle verbinding die je waar dan ook ter wereld kan leggen met enkele simpele klikken betekent niet automatisch dat dit ook veilig is. Wij stelden onszelf dus de vraag: “Hoe zorg je ervoor dat de gebruikerservaring (of de ‘user experience’) optimaal is, zonder dat de veiligheid wordt bedreigd?”.

Ons antwoord: EverWorkspace.

Met onze EverWork® cloud-oplossingen verbinden wij de dagelijkse processen van jouw werkplek, met de juiste ICT-oplossingen. En dankzij deze sterke en betrouwbare verbinding zijn onze slimme ICT-oplossingen overal ter wereld beschikbaar: thuis, onderweg of gewoon op het kantoor. Bijvoorbeeld met behulp van EverWork® Connect en Everworkspace.

Met onze EverWork® Managed Service Desk (kortweg MSD) weet je zeker dat al je ICT-voorzieningen altijd beschikbaar, veilig en in perfecte staat zijn. Terwijl je medewerkers hun werk doen, bewaakt en beheert de MSD de ICT-infrastructuur als een virtuele waakhond: waakzaam en krachtig, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Mocht er iets gebeuren wat de veiligheid of de continuïteit van je organisatie in gevaar brengt, dan wordt dit direct gesignaleerd en opgelost. Dat bespaart u een hoop tijd, geld en frustratie.

Meer weten over onze slimme ICT-oplossingen voor de bedrijven?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze slimme ICT-oplossingen voor bedrijven? Daar maken we graag tijd voor vrij, net zolang als nodig is totdat we een goed beeld hebben van de organisatie en de mensen die het werk mogelijk maken. Zullen we een afspraak maken? Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neem dan contact met ons op!

Aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer