ICT voor de overheid

Slimme ICT-oplossingen voor een mensgerichte omgeving

Bij de overheid staat de burger centraal, het is echt mensenwerk. De burger moet snel worden geholpen en ambtenaren moeten in een handomdraai de juiste informatie en advies kunnen geven aan burgers, maar ook aan ondernemers. De ICT wordt hierin dag in dag uit uitgedaagd om een omgeving te creëren waar onder andere (online) veiligheid, toegankelijkheid en optimale gebruikerservaringen centraal staan.

Samen met jullie kijken we naar hoe ICT de gebruikers (en uiteindelijk de burgers en de ondernemers) kan ondersteunen, dit is ons vertrekpunt. Dit is namelijk de snelste weg naar duurzaam succes waarvan de gebruikers en de doelgroep snel de voordelen van zullen merken. Eenvoudig, snel en overal werken, en een betrouwbare informatievoorziening: daar draait het om! We vertellen je graag alvast wat meer over onze slimme ICT-oplossingen voor de mensgerichte omgeving waarin de overheid zich bevindt.

Overheid en ICT: voor burgers, ondernemers en ambtenaren

De veranderingen binnen de ICT gaan erg snel. En een van de belangrijkste veranderingen van de laatste jaren is ons inziens dat de ICT niet meer “in the lead” is, maar dat de eindgebruiker bepaalt. Tegenwoordig moet data namelijk altijd en overal op een eenvoudige en bovendien veilige manier bereikbaar zijn voor de eindgebruiker. ICT kun je dus best vergelijken met het water uit de kraan: het moet werken wanneer jij dat wil! Maar een snelle verbinding die je waar dan ook ter wereld kan leggen met enkele simpele klikken betekent niet automatisch dat dit ook veilig is. Wij stelden onszelf dus de vraag: “Hoe zorg je ervoor dat de gebruikerservaring (of de ‘user experience’) optimaal is, zonder dat de veiligheid wordt bedreigd?”.

Ons antwoord: EverWorkspace.

Met onze EverWork® cloud-oplossingen verbinden wij de dagelijkse processen van jouw werkplek, met de juiste ICT-oplossingen. En dankzij deze sterke en betrouwbare verbinding zijn onze slimme ICT-oplossingen overal ter wereld beschikbaar: thuis, onderweg of gewoon op het kantoor. Bijvoorbeeld met behulp van EverWork® Connect en Everworkspace.

Met onze EverWork® Managed Service Desk (kortweg MSD) weet je zeker dat al je ICT-voorzieningen altijd beschikbaar, veilig en in perfecte staat zijn. Terwijl je medewerkers hun werk doen, bewaakt en beheert de MSD de ICT-infrastructuur als een virtuele waakhond: waakzaam en krachtig, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Mocht er iets gebeuren wat de veiligheid of de continuïteit van je organisatie in gevaar brengt, dan wordt dit direct gesignaleerd en opgelost. Dat bespaart u een hoop tijd, geld en frustratie.

Meer weten over onze slimme ICT-oplossingen voor de overheid?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze slimme ICT-oplossingen? Daar maken we graag tijd voor vrij, net zolang als nodig is totdat we een goed beeld hebben van de organisatie en de mensen die het werk mogelijk maken. Zullen we een afspraak maken? Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neem dan contact met ons op!

Aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer