ICT voor de zorg

ICT in de zorg: met de juiste ICT-oplossingen krijgen uw cliënten de juiste zorg

In de zorg gaat het altijd om mensen. Daarom is het zo belangrijk dat de ICT in de zorg zo wordt ingericht dat alle cliënten van een zorginstelling de juiste behandeling en de juiste medicatie ontvangen. Met andere woorden: de juiste aandacht! En dat 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Samen onderzoeken we hoe het zorgproces in jouw organisatie is ingericht. Daarna kijken we gezamenlijk naar hoe de juiste ICT-oplossingen het primaire zorgproces kunnen ondersteunen, en het jou en je collega’s een stuk makkelijker kan maken. Ontdek hieronder meer over onze slimme ICT-oplossingen, ook voor ICT in de zorg!

Zo helpen wij de ICT in de zorg

De veranderingen binnen de ICT gaan erg snel. En een van de belangrijkste veranderingen van de laatste jaren is ons inziens dat de ICT niet meer “in the lead” is, maar dat de eindgebruiker bepaalt. Tegenwoordig moet data namelijk altijd en overal op een eenvoudige en bovendien veilige manier bereikbaar zijn voor de eindgebruiker. ICT kun je dus best vergelijken met het water uit de kraan: het moet werken wanneer jij dat wil! Maar een snelle verbinding die je waar dan ook ter wereld kan leggen met enkele simpele klikken betekent niet automatisch dat dit ook veilig is. Wij stelden onszelf dus de vraag: “Hoe zorg je ervoor dat de gebruikerservaring (of de ‘user experience’) optimaal is, zonder dat de veiligheid wordt bedreigd?”.

Ons antwoord: EverWorkspace.

Met onze EverWork® cloud-oplossingen verbinden wij de dagelijkse processen van jouw werkplek, met de juiste ICT-oplossingen. En dankzij deze sterke en betrouwbare verbinding zijn onze slimme ICT-oplossingen overal ter wereld beschikbaar: thuis, onderweg of gewoon op het kantoor. Bijvoorbeeld met behulp van EverWork® Connect en Everworkspace.

Met onze EverWork® Managed Service Desk (kortweg MSD) weet je zeker dat al je ICT-voorzieningen altijd beschikbaar, veilig en in perfecte staat zijn. Terwijl je medewerkers hun werk doen, bewaakt en beheert de MSD de ICT-infrastructuur als een virtuele waakhond: waakzaam en krachtig, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Mocht er iets gebeuren wat de veiligheid of de continuïteit van je organisatie in gevaar brengt, dan wordt dit direct gesignaleerd en opgelost. Dat bespaart u een hoop tijd, geld en frustratie.

Meer weten over ICT in de zorg?

Wil je meer weten over de mogelijkheden slimme ICT-oplossingen of over ICT in de zorg? Daar maken we graag tijd voor vrij, net zolang als nodig is totdat we een goed beeld hebben van de organisatie en de mensen die het werk mogelijk maken. Maar natuurlijk ook over de cliënten van de zorginstelling. Zullen we een afspraak maken? Geheel vrijblijvend natuurlijk. Neem dan contact met ons op!

Aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer