Nieuws

Avensus Groep breidt cloud activiteiten uit met overname Cliënt Solutions

Avensus Groep breidt cloud activiteiten uit met overname Cliënt Solutions

Avensus Groep neemt IT-dienstverlener Cliënt Solutions over. Cliënt Solutions richt zich met projecten en managed services op middelgrote organisaties. Dit past perfect in de ambitieuze buy-and- build strategie die Avensus, met steun van investeerder Holland Venture, uitvoert op het gebied van Security en Cloud diensten.

De Avensus Groep ondersteunt haar klanten door IT-complexiteit weg te nemen en veiligheid te vergroten. Op het gebied van High Grade Security is Avensus marktleider in de Benelux. Met haar Managed Cloud Services onderscheidt Avensus zich door deskundigheid en klantgerichtheid. Daar komen nu dus de activiteiten van Cliënt Solutions bij.

Cloud & Security actuele thema’s Zowel de cloud-, als de security transitie dwingen bedrijven om goed te kijken naar hun processen. “In iedere organisatie bestaat de behoefte om verder te komen met cloud technologie.”, zegt Abram Schermer, managing director van Avensus Groep, “Cliënt Solutions heeft bewezen informatie technologie goed voor haar klanten te laten werken. Met haar Everwork® oplossingen maakt Cliënt Solutions de cloud gebruiksvriendelijk. De expertise en diensten binnen de Avensus groep versterken de ontwikkeling van Cliënt Solutions”

Lorenz Werts, directeur van Cliënt Solutions voegt daaraantoe: “In de samenwerking met de Avensus Groep krijgt Cliënt Solutions de kans om haar sterke groei op een stevige basis te vervolgen. In de afgelopen jaren is de vraag naar onze cloud diensten enorm toegenomen. Samen met Avensus kunnen we tot nieuwe oplossingen komen waarin wij onze klanten verder helpen op bijvoorbeeld het gebied van security.

” Groei door buy-and-build “ Met de acquisitie van Cliënt Solutions geven we concreet invulling aan onze ambitie om een markt leidende positie in Security & Cloud te veroveren. Bovendien draagt Cliënt Solutions direct bij aan het positieve resultaat van de Avensus Groep.”, aldus Ed Trautig, managing director Avensus Groep, “Hiermee versterken we onze autonome groei en komen we dichterbij onze ambitie om dit jaar nog naar een omzet van €30 miljoen te groeien.

De Interim Professionals tak van Cliënt ICT Groep gaat zelfstandig verder onder de naam IT-Profile, vanuit Veldhoven.

” Investeringsmaatschappij Holland Venture is (hands-on) betrokken en biedt commerciële en strategische ondersteuning bij de uitrol van de buy-and-build strategie . “We zien dat veel specialistische IT-bedrijven voor organisationele uitdagingen komen te staan door de groeiende vraag uit de markt en de blijvende noodzaak tot innovatie. We blijven op zoek naar klantgerichte IT-ondernemingen die zich graag aansluiten bij een grotere organisatie”, aldus Hubert Verbeek, managing partner van Holland Venture.

Brochure aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer