Nieuws

Cliënt ICT Groep behaalt ISO 27001 en NEN 7510

Cliënt ICT Groep behaalt ISO 27001 en NEN 7510

10.08.2017 | Cliënt ICT Groep heeft ISO-27001 en NEN7510 als accreditatie behaald. Voor zowel Interim Professionals als Solutions is de certificering een feit. Met deze certificering voldoet Cliënt ICT Groep aan  internationale eisen voor informatiebeveiliging en waarborgt de organisatie vertrouwelijke en integere omgang met data.

De certificering toont aan dat Cliënt ICT Groep processen op het gebied van informatiebeveiliging in alle lagen van de organisatie goed op orde heeft. Klanten en partners kunnen erop vertrouwen dat ze samenwerken met een organisatie die de informatiebeveiliging hoog op de agenda heeft staan. Daarnaast is certificering in toenemende mate vereist bij de uitvoer van onderzoek. 

Sinds 2010 is Cliënt ICT Groep al geaccrediteerd voor ISO 9001.  De ISO 9001 norm  is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. ISO 9001 wordt ook wel versimpeld weergegeven als: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het.

Het behalen van de certificering is voor Cliënt ICT Groep een belangrijke stap: “Ons doel is om de kwaliteit van onze dienstverlening blijvend te verbeteren, daar werken we voortdurend aan, zeker nu het verwerken van (persoons)gegevens steeds verder worden aangescherpt. De informatiebeveiliging in het hele bedrijf op orde hebben is een must voor een dienstverlener als Cliënt ICT Groep. Daarnaast geeft de certificering transparantie, duidelijkheid en vertrouwen dat we volgens de gestelde richtlijnen werken.

ISO-27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging. De NEN7510 hangt sterk samen met ISO-27001, maar is specifiek gericht op informatiebeveiliging binnen de gezondheidszorg. Meer informatie over de normering is te vinden op http://www.nen.nl/.

             

 

Brochure aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer