Nieuws

Cliënt ICT Groep runs for KIKA

Cliënt ICT Groep runs for KIKA

Cliënt ICT Groep kenmerkt zich door een grote betrokkenheid richting onze klanten, medewerkers en leveranciers. Wij vinden partnership de hoeksteen van succesvol ondernemen en dragen dit ook op verschillende manieren uit. Wij vinden daarnaast dat we als organisatie ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. Cliënt hanteert daarbij het principe dat ondernemen nog meer voldoening schenkt als je een deel van je succes deelt met mensen die het (tijdelijk) moeilijk hebben.

Omdat we een bedrijf zijn met veel jonge mensen zijn door de loop der jaren met name kind gerelateerde acties gesteund. Voor 2018 is gekozen om deel te nemen aan een geweldig initiatief, namelijk RUN FOR KIKA.Op 1 juli vindt de run plaats in Eindhoven.

KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen. Als Cliënt ICT Groep vinden wij het fantastich om hieraan deel te nemen. Op een active en gezonde manier een bijdrage leveren aan een zorgeloze toekomst voor kinderen.

Uiteraard mag ook uw steun niet ontbreken. We heten u van harte welkom in onze hospitality unit tijdens de run. Maar u kunt ook een financiële bijdrage via DEZE link en steun samen met os dit zeer belangrijke initiatief!

 

 

Brochure aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer