Nieuws

Gemeente Halderberge en Rucphen kiezen voor Cliënt ICT Groep

Gemeente Halderberge en Rucphen kiezen voor Cliënt ICT Groep
De samenwerkende gemeenten Halderberge en Rucphen hebben voor Cliënt ICT Groep gekozen voor het volledig vernieuwen van de virtuele werkplek.

Cliënt ICT Groep gaat bij de twee gemeenten de complete virtuele werkplek vernieuwen op basis van Citrix-producten. Aan de achterkant worden de allernieuwste technieken gebruikt maar de belangrijkste schakel is uiteraard de eindgebruiker. Deze zal ervaren dat de desktop sneller en prettiger werkt. Technisch wordt dat gewaarborgd door een combinatie van Citrix XenServer met XenApp en XenDesktop in combinatie met NVIDIA Tesla grafische kaarten. Hiermee is de omgeving weer up-to-date om ook nieuwe ontwikkelingen de komende jaren te kunnen implementeren. Voor de gebruikers van de beide gemeenten zal deze oplossing er enorm aan bij dragen dat ook bij deze gemeenten ICT als water uit de kraan komt waardoor de gebruikerservaring enorm zal stijgen.

Op 24 mei werd door Leon Thielen (gemeente Halderberge), Jac de Bruijn (gemeente Rucphen) en Lorenz Werts (Cliënt ICT Groep) de handtekening gezet onder de overeenkomst. Op de vraag wat doorslaggevend was in de keuze voor Cliënt waren beide heren duidelijk; De kwaliteit staat bij ons altijd voorop en ook in het voorstel van Cliënt is de borgng van de kwaliteit erg goed en wordt vooral gekeken naar het zo makkelijk mogelijk maken voor onze eindgebruikers.

Beide vertegenwoordigers ontvingen van accountmanager Monique Bisschops een boeket bloemen.

Brochure aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer