Nieuws

Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders kiest voor Cliënt

Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders kiest voor Cliënt

Janssen & Janssen gerechtsdeurwaarders heeft de keuze gemaakt haar technisch ICT beheer uit te besteden aan Cliënt ICT Groep. Met het hoofdkantoor in Eindhoven en vestigingen in Maastricht, Nijmegen, Goes, Amersfoort en Emmen streeft Janssen & Janssen altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen. Deze kwaliteit wordt geborgd doordat ze zich continu laten beoordelen door externe deskundigen. 

Janssen & Janssen helpt relaties al jarenlang. Ze zet haar ervaring en kennis in om schulden te voorkomen en zoeken naar het onderliggend probleem. Met moderne technologie en gedreven medewerkers kunnen ze steeds beter voorspellen. Bij Janssen & Janssen werken mensen die het oplossen van het probleem net zo belangrijk vinden als het innen van de schuld.

Met ingang van 1 april 2018 wordt het technisch ICT beheer overgenomen door Cliënt ICT Groep. Zo kan Janssen & Janssen zich volledig focussen op haar kernactiviteiten. Volgens Wilbert van de Donk, directeur van Janssen & Janssen, is het vertrouwen in een langdurige relatie gecreërd en kan verder worden gebouwd aan het verder uitbesteden van de ICT dienstverlening. 

 

Brochure aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer