Nieuws

RUN for KIKA 2018

RUN for KIKA 2018

Op zondag 1 juli 2018 was het dan zover, de RUN for KIKA 2018 in Eindhoven. Team Cliënt verscheen met 31 enthousiaste lopers aan de start. Team Cliënt had een prachtig bedrag voor KIKA weten te realiseren wat bij elkaar was geprokkeld vanuit allerlei hoeken. Zaak was nog wel om de run met goed gevolg af te leggen. Naast de 5km en de 10 km was er ook de kidsrun van 1km. Overmeesterd door ruim 1000 lopers en een zindernde hitte deed niets de schaatsbaan denken aan ijs en winter maar meer aan een tropisch lopersparadijs.

Voorzien wat voldoende drinkwater werd de run door alle Team Cliënt deelnemers met succes volbracht. Eenprachtige team prestatie voor een fantastich goeddoel. Een welverdiend compliment aan de organsatie! Uiteraard wensen wij Stichting KIKA succes met de strijd tegen de vreselijke ziekte. Per slot van rekening heeft een gezond kind wel 100 wensen. Een ziek kind maar één...

Brochure aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer