Partners

Alleen samen ontwerpen we de mooiste ICT-oplossingen

ICT is mensenwerk. Achter onze digitale wereld schuilt het kloppende hart van gepassioneerde mensen en organisaties die gezamenlijk de mooiste ICT-oplossingen ontwerpen. En omdat we samen een heleboel meer bereiken dan alleen, werken we samen met verschillende partners: stuk voor stuk specialisten binnen hun vakgebied. Lees hieronder meer over de partners met wie Cliënt Solutions samenwerkt.

Als gecertificeerd Microsoft partner beschikt Cliënt ICT Groep over de juiste expertise om de juiste advisering te verzorgen als het gaat om Microsoft producten die nodig zijn om uw IT omgeving optimaal te faciliteren.

Citrix biedt de flexibiliteit en controle die nodig zijn om uw werk te transformeren en vooruitgang te boeken. Samen met onze gecertificeerde Citrix specialisten is Cliënt ICT Groep in staat om te kijken waar Citrix uw organisatie kan ondersteunen.

Een goede nachtrust is de basis van een productieve dag. Rust, veiligheid en vertrouwen liggen hiervoor aan de basis. Makkelijk gezegd, maar ook gedaan? Cliënt ICT Groep en Interconnect zorgen voor een veilige inrichting van het datacenter zodat u zich met een gerust gevoel kunt richten op uw kernactiviteiten. 

VMware is toonaangevend in de digitale transformatie van bedrijven en. Als gecertificeerd VMware partner beschikken wij over de juiste expertise om samen met VMware de beste oplossingen voor onze klanten te adviseren en implementeren.

RES- software biedt beleid gebaseerde automatisering, selfservice en contextbewustzijn die nodig is om werknemers in hun digitale werkplek altijd en overal veilig toegang te bieden tot de juiste diensten. De software-oplossingen van RES zorgen ervoor dat werknemers optimaal productief kunnen zijn. RES biedt ook een unieke en snelle time-to-benefit met de automatisering en integratie van populaire applicaties en diensten, zonder dat er ingewikkelde configuraties nodig zijn, laat dit nou perfect aansluiten bij de visie van Cliënt.

Pocos levert als onafhankelijke en zelfstandige Wholesale service provider, innovatieve oplossingen voor connectiviteit, telefonie, mobiel en cloud-diensten. De samenwerking met Cliënt is toegespitst op het adviseren en leveren van verbindingen tussen onze klanten en datacentra. Zo kan Pocos voorzien in het leveren van DSL verbindingen, Glasvezel, straalverbindingen en IP-VPN.

Veeam heeft als eerste in de markt Availability for the Always-On Enterprise ontwikkeld, waarbij organisaties in staat worden gesteld om recovery time en point objectives (RTPO) van < 15 minuten voor alle applicaties en data te realiseren. Veeam maakt gebruik van virtualisatie-, opslag- en Cloud technologieën. Hierdoor kunnen organisaties tijd besparen, de risico's verkleinen en worden investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlaagd.

HP streeft ernaar technologie te maken die voor iedereen, overal een betere levensstandaard creëert: elk individu, iedere organisatie en alle gemeenschappen overal ter wereld. Als Cliënt ICT Groep motiveert dit om de handen ineen te slaan. Samen willen we meer bereiken omdat u meer wilt bereiken!

Aanvragen

Wil jij ook de wereld voor blijven? Vraag dan nu de brochure aan. Je ontvangt deze brochure digitaal.

Aanvragen

Afspraak maken

Voor een persoonlijke kennismaking nemen we graag rustig de tijd. Zullen we daarom eerst een afspraak maken?

Afspraak maken

Op deze website worden functionele en analytische cookies gebruikt. Op deze manier zorgen wij dat de website naar behoren functioneert.

Lees meer